Beeldhouwen in steen workshop
lente en herfst 

In Nederland op de Veluwe 


 

In de lente van 2018 beginnen we weer
met beeldhouwen op

zaterdag 31 maart
zaterdag 7 april
zaterdag 21 april
zaterdag 5 mei
zaterdag 19 mei
vrijdag 25 mei
vrijdag 8 juni , zaterdag 9 juni

Het loopt al lekker vol maar we hebben nog wel plek om mee te doen hoor op bovenstaande data, wacht echter niet te lang want vol is vol! (april 2018)

vanaf 23 juni begint het zomerseizoen beeldhouwen 

Als je met minimaal 4 personen komt kun je ook zelf een andere dag kiezen.
Mail even voor de mogelijkheden

Beeldhouwen 

kunt u ook alleen de middag vanaf 13.00 uur. Voor 5 middagen betaald u dan slechts euro 125,-. Dit is uiteraard exclusief de lunch. 


 Als u ons liked blijft u automatisch op de hooogte van nieuwe beelden die de tuin in gaan of andere kunstige wetenswaardigheden.

Misschien leuk als familie, vriendinnen of bedrijfsuitje? Aansluitend organiseren wij graag een borrel of u gaat een hapje eten bij ons in het dorp. Mail / bel ons om de mogelijkheden te bespreken.    

 
 
We werken buiten in de tuin onder een overkapping
neem dus ook warme kleding mee
helaas is het niet altijd
zo mooi weer als op de foto. 


 

 Iedereen is weer welkom vanaf ca 09.30 uur en we werken tot ca 16.30 uur.


Trek dus warme kleding aan en stevige schoenen.
 

Wat kost het beeldhouwen 

 

Voor 2018 zijn de kosten euro 55,- per persoon per dag in de lente en de herfst periode .Dit is inclusief de koffie/thee en een uitgebreide lunch met soep.  

Voor een serie van 5 halve dagen betaald u slechts euro 125,- (u heeft dan geen lunch maar wel uiteraard een lekker bakkie koffie).  

Je kan ook gelijk een knipkaart nemen voor geheel 2018, dus ook bij de zomer workshops beeldhouwen, te gebruiken voor

 5  dagen euro 250,-
10 dagen euro 475,-Gebruik gereedschap is uiteraard ook bij de prijs inbegrepen alleen de steen moet u nog kopen. Voor zowel beginners als gevorderden hebben we altijd genoeg steen op voorraad liggen. Ook als u niet deelneemt aan de workshops beeldhouwen bent u van harte welkom om steen en of gereedschap aan te schaffen. Voor meer info over de beeldhouwsteen kunt u gelijk hier terecht

 

De geheel verzorgde beeldhouwvakantie in Nederland is inmiddels ook gepland van 2 tot 6 en 9 tot 13 juli zie Beeldhouwvakantie